sunnuntai 3. lokakuuta 2010

The Country Side of Life

Olipa taas ihana syksyinen viikonloppu maaseudulla! Luonto oli niin kaunis ja ilmakin mitä mahtavin. Lauantai-iltana mereltä tosin nousi sankka sumu, joka hälveni vasta sunnuntaina aamupäivällä. Olin kerrankin aamuvirkku ja lähdin yksikseni lähisuolle noukkimaan karpaloita, kylläpä oli aavemaista!

Kalastajavene aamu-usvassa


Karpalosuolla

Viikonloppu kului pääosin syysauringosta nauttien sekä kasvimaalla ja hedelmätarhassa häärien. Syysomenat kerättiin säilöön ja viimeiset perunat nostettiin maasta. Kasvihuonekin laitettiin talviteloille. Näimme päivän mittaan useita muuttolintuparvia matkaamassa kohti etelää. Tuli kovin haikea fiilis.



Kurkiaura

Pidimme lauantai-iltana perheen kesken jokasyksyiset rapukestit. Isäni oli hankkinut taas vastakeitettyjä suomalaisia täplärapuja. Masu tuli täyteen ja sormet olivat haavoilla - kuten hyvien rapukekkereiden jäljiltä kuuluukin. ;) 



"Anybody can be good in the country." ~Oscar Wilde, The Picture of Dorian Gray

4 kommenttia:

  1. en tiedä, oonko sanonut tätä ennen, mutta tykkään tosi paljon noista sun postausten lopussa olevista sitaateista! näet varmasti vaivaa niiden eteen eikä se mene ainakaan minun kohdallani hukkaan. tosi kiva idea!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Nna ihanasta kommentistasi, arvostan sitä tadella paljon, you made my day! ♥

    VastaaPoista
  3. Löytyipä täältä kaunis blogi. Ihania kuvia ja erityisesti tykästyin tähän raikkaaseen viikonloppupostaukseesi.

    VastaaPoista
  4. Happy people in the Blue Iseland House: Kiitos paljon kivasta kommentistasi, ilahduttavaa kuulla että blogini miellyttää :) Tervetuloa uudestaa!

    VastaaPoista

Kiitos, arvostan valtavasti jokaista asiallista kommenttia!